סוכרת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/04/2012 | 09:15 | מאת: יצחק

שלום במדידת סוכר במכשיר ביתי אני מקבל תוצאה בן 100 ל 120 ללא טיפול, האם אני צריך להתחיל טיפול כל שהוא ,בלילה אני מרגיש שראש שלי לא מאופס ,אני בן 71 ,אני מתאמן יום יום בקאנטרי ושומר על תזונה נכונה ,אני גם שותה פעם אחד קפה ביום וארוחה מלאה בשעה שלוש ,נערב אני צורך מעדן . בתודה

שלום יצחק מדידות אלו בצום עלולות להיות מעט גבוהות אך לאחר האוכל הן תקינות. במידה ואתה חושש מסוכרת, תוכל לפנות לרופא המשפחה שלך ולבצע העמסת סוכר ובדיקת A1C. במידה ותתגלה המחלה ההמלצה היא לטפל. לגבי התלונות של חוסר איפוס- יתכנו לכך סיבות מרובות ואני ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה להמשך ברור.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול