אניסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/04/2012 | 23:58 | מאת: אלי

אלי בין 49 ומזה כ7 שנים לערך יותר לצערי מטופל באינסולין ששמו נובומיקס 30 בבקר 24 ובערב 34 אבקש לדעת אם אפשר לעבור לכדורים כי פשוט נמאס לי לצערי לדקור את עצמי מה עושים בתודה מראש אלי.

שלום אלי בחולים הסובלים מסוכרת מסוג 1 הטיפול העיקרי הוא אינסולין בחלק מהחולים הסובלים מסוכרת מסוג 2, לאחר תקופה של איזון הדוק עם אינסולין ניתן לנסות להוריד את תדירות הזריקות ו/או לשנות את מרשם האינסולין תוך שילוב תרופות אחרות (חלקן פומיות וחלקן בהזרקה). הדבר מצליח בחלק מהחולים ובאחרים לא. התהליך דורש שיתוף פעולה הדוק מצד החולה, מפגשים תכופים עם רופא הסוכרת וזמינות גבוה של צוות מרפאת הסוכרת. אני ממליץ לך להוועץ בנושא עם רופא הסוכרת שלך בהתאם לסוג הסוכרת ממנה אתה סובל.

03/05/2012 | 18:30 | מאת: דקלה

היי אלי אני בגילך מקבלת זריקות נובומיקס בכמות פחות או יותר כמוך לידיעתך: השבוע החלפתי רופא שהיה המום שאני מקבלת עדין את הזריקה הזו לטענתו היא עשויה מכמה סוגי אינסולין שגורמים להשמנה (מאז שאני לוקחת אותם עליתי 15 קילו)יש היום זריקה חדשה שעולה יותר מ700 ש"ח פרטי אך היא נכנסה עכשיו לסל בקופות והיא עולה 80 ש"ח בהשתתפות החולההיחוד שלה שהיא גורמת לירידה במשקל ,מזריקים אותה פעם ביום והיא לא גורמת להיפו כיוון שהיא עוצרת את הירידה של האינסולין בדם עד 80 נכוון מגניב.... שאל את הרופא שלך אני מתחילה איתה שבוע הבא,בכל אופן שיהיה לך בהצלחה !!!

03/05/2012 | 22:13 | מאת: אלי

קודם כל תודה לדקלה אני מבקש לשאול אותך מה שם של הזריקה החדשה בשביל להתיעץ עם הרופא ואם את יכולה להתשר אלי מה טוב הטלפון שלי הוא 0577570366 בתודה מראש אלי

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול