פרוגליצם לפני או אחרי הארוחה ?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

26/03/2012 | 11:49 | מאת: לוי

שלום. אני נוטלת פרוגליצם לפני הארוחות לטיפול בבעיית אינסולין וזה לא עוזר.. האם אפשר לקחת אותו אחרי הארוחה ואז הוא יעזור יותר ? (עד שאגיע לרופאה שלי להערכה מחודשת )

שלום לוי התרופה פרוגליצם ניתנת על ידי אנדוקרינולוגים במצבים ייחודיים. היא בדרך כלל ניתנת 3 פעמים ביום. לפעמים יש לשנות את מינון התרופה עד שהיא פועלת בצורה טובה. מינון התרופה שונה בין חולה לחולה אך עליו להיקבע על ידי הרופא העוקב אחריך. אני ממליץ לך להוועת בשנית באנדוקרינולוג המטפל בך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול