ACA משהו נוסף

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

25/03/2012 | 09:21 | מאת: ליאת

בסוף הרופאה נתנה לי לבמיר פעם אחת בערב ולהמשיך עם הגלוקומין ואמריל 4 מ"ג פעם ביום. (AC1 הגיע ל 12.5) היא אמרה לילהתחיל מ 10 יח וכל יום להעלות 2 יחידות בפעם הראשונה ב 10 יח הסוכר ירד ממוצא שהיה לי בבוקר 260 ל 205 ואתמול כבר לקחתי 14 יח ובבוקר גם היה 205. אני לא מבינה לא אמור לרדת הרבה יורתר מבמיוחד שבפעם ה שנייה כבר קפצתי מ 10 יח ל 14 . אינסולין לו אמור להגיב די מהר ???

שלום ליאת מינון האינסולין שונה בין חולה לחולה ותלוי ברגישות הגוף לתרופה. חולים מסויימים נזקקים למינון נמוך ואחרים למינון גבוה יותר. מינון האינסולין צריך להקבע לפי צרכי החולה. בחולה אחד, עלייה ב4 יחידות היא עלייה גדולה. באחר המינון צריך להיות גדול יותר.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול