דימום לאחר ניתוח לכריתת מיומה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/12/2008 | 21:08 | מאת: יפעת

לפני 5 ימים עברתי ניתוח הסטרוסקופיה לכריתת מיומה ברחם שחלקה היה בדופן וחלקה בחלל הרחם. (במהלך ניתוח זה התבצעה גם לפרסקופיה להוצאת ציסטה גדולה מאחת השחלות) אני עדיין מדממת אנא כתוב לי חוות דעתך האם דימום לאחר 5 ימים נחשב נורמאלי. הדימום סביר בכמות , ובצבע ורוד...עלי לציין שבמהלך האשפוז בבית החולים קיבלתי זריקות לדילול הדם. כמו כן שואלת תוך כמה זמן מקובל לחזור לעבודה לאחר ניתוח שכזה( אני גננת ועובדת עבודה פיזית.) תודה מראש, יפעת

יפעת, דמום לאחר היסטרוסקופיה לכרית מיומה כמו זו שאת מתארת יכול לגרום לדמם במשך מספר ימים. מאידך, מבלי לדעם מה נכרת, כמה עמוק בתוך שריר הרחם זה היה, ומה בדיוק נעשה, יהיה זה לא אחראי מצידי לתת לך הנחיות. אין לי ספק שניתנו לך פרטים לאן ליצור קשר בכל מקרה של שאלה, כגון שאלותיך אלה. בהצלחה, פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות