זקוקה להמלצת רופאים מומחים בעניין מיומה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/01/2009 | 21:48 | מאת: ריקי

שלום רב, מהם הרופאים הטובים שיש לנו בארץ בתחום הנשים להסרת מיומה- אני מחפשת רופאים להתייעצות מרחיבה ומקצועית??? מחכה לתשובה תודה

ריקי, מעיית שרירני הרחם שכיחה מאד ולכן יש רבים העוסקים במלאכה זו. בשנים האחרונות התפתח מגוון רחב של חלופות טיפול אשר גורמות לכך שתחומי הפתרון אינם רק במסגרת רפואת נשים אלא גם במסגרות אחרות, ובחירת הטיפול האידאלית שונה ממקרה למקרה. תוכלי ללמוד על כך עוד במאמר המצורף בקישור הבא: http://www.doctors.co.il/xID-7731,xCT-792,m-Doctors,a-Article.html פרופ' תדיר

15/01/2009 | 22:56 | מאת: ריקי

תודה על התשובה, המאמר בהחלט עזר לי להברת העניין. אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי בעניין הבא, לאחר בדיקות בבית חולים הומלץ לי ניתוח, אך ברצוני להתייעץ עם מומחה בתחום המיומה לפני ביצוע הניתוח, אך אני לא ממש מכירה ואם אפשר אשמח לדעתעל מספר רופאים מתמחים בתחום להתייעצות. תודה

28/11/2010 | 09:54 | מאת: א

ריקי שלום מה היה המשך הטיפול שלך אני באותה בעיה תודה א

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות