דחמום עם סרזט

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/01/2009 | 17:53 | מאת: נירית

שלו, לקחתי גלולת סרזט במשך שלושה חודשים. בחודש האחרון סובלת מדימומים הולכים וחוזרים. אני שוקלת התקן מירנה. מה הסיכוי שתהיה לי אותה בעיה עם ההתקן מאחר וגם הוא מבוסס על אותו הורמון. האם יש מצב שהבעיה תפתר עם המירנה?

נירית, הטיפול בדימומי רחם שונים ומגוונים, ומוגדרים על פי הסיבה אשר בגינה נגרם הדימום. קיים מגוון רחב של טיפולים, ומירנה הוא אחד מהם, אך הוא יעיל כאשר מדובר בחוסר איזון הורמונלי. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות