המשך שרירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/05/2010 | 21:33 | מאת: אלמונית 51

1)הרופא המטפל המליץ להוריד את השחלות ללא ממצא לא תקין אשמח לקבל את דעתך אם להוריד או לא? 2)ד"ר מאירוביץ מאיר אמור להסיר לי את הרחם אשמח לקבל את דעתך לגביי המנתח ואם להוריד בכלל? 3)במידה וכן לנתח מה הוא זמן ההחלמה המשוער? חשובה לי דעתך בתודה מראש אלמונית 51

פורום באינטרנט אינו תכנית "האח הגדול" ולא נועד על מנת לחלק המלצות או ציונים לרופאים. הוא נועד לתת מידע כללי על שאלות רפואיות אשר יש בהן כדי לתת כוון כללי על מחלות ופתרונות. במקרה בו נעשו בדיקות ויש תוצאות המעוררות חשד זה או אחר של ממצא שחלתי עליך לתת אמון ברופא ו/או ללכת לקבלת חוות דעת שניה, או שלישית. הדבר נכון מקובל וסביר בעידן המודרני, במיוחד אם מדובר בניתוח אשר את אינך שלמה עם ביצועו. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות