שרירן בגודל 7 סנטימטר

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

05/01/2009 | 16:58 | מאת: רבקה

אני בהריון ראשון נכנסת עכשיו לחודש חמישי ב"ה (שבוע 19)ואני סובלת משרירן בדפן הימני הקדמי של הרחם שכרגע בגודל 7 סנטימטר וכשהייתי בשבוע 9 גודלו היה 4 סנטימטר.האם אפשר לעשות משהו בשביל לעצור את גדילתו של השרירן ולמנוע את כאביו??

רבקה, בשלבים אלה של ההריון לא ניתן לטפל בשרירני הרחם. יש להשגיח על מעקב רפואי מסודר, בדיקות אולטרה-סאונד (כנדרש עבור ההריון עצמו, לא יותר, אך תוך התייחסות הבודק גם לשרירן/ים) והערכות נכונה ללידה. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות