רחם מוגדל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/04/2010 | 11:46 | מאת: שלום

שלום רב לך שאלה כללית לגבי רחם מוגדל האים גם כשרחם מוגדל הרבה ללא סימפטומים שמפריעים אפשרי להשאיר מיומה או שחיב לנתח ביגלל שהרחם הולך ונעשה מוגדל יותר ויותר כל שנה המיומה שלי גודלת ב1 סמ.ובדרך כלל בשנה כמה צריכה ליגדול מיומה בגיל הפוריות? תודה

לצערי לא ניתן להשיב על שאלה בלתי ברורה זו. כללית רק ייאמר כי לא כל רחם שרירני דורש ניתוח וכי יש גם טיפולים אחרים או מעקב מסודר שאינו כולל נתוח. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות