נפילת רחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

29/12/2008 | 22:41 | מאת: נחמה

מזה שנה פלוס יש לי צניחת רחם ,כאשר ישנו גוש גדול יוצא לי מאזור הפות ,ליפני שנה ניבדקתי ונאמר לי ע"י הרופא לבוא בעוד שנה ולא הייתי (פחד) ,עלי לציין שהתופעה מחמירה בעיקר שאני קצת מיתאמצת מה המלצתך ואיך אפשר ליהיות רגועה יותר ומה לעשות תודה נחמה

נחמה, קשה לדעת מדברים אם מדובר בצינחת נרתיק, צניחת רחם, או סוגים נוספים של צניחות. מה שברור הוא שסוג זה של בעיה לא יפתר לבד אלא רק יחמיר. החשש שלך אינו מוצדק ולכן כדאי להבדק ולהגדיר את הפתרון הנכון. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות