הפסקת אקטיבל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

04/01/2010 | 13:35 | מאת: יהודית

שלום רב לפרופסר יונה! אנ י בת 61 לפני 7 וחצי שנים עברתי קריתת רחם בגלל מיומות .אחריי הניתוח קיבלתי במשך השנים "ACTIVELLE ".כול השנים הרגשתי טוב.לפני כמה חודשים היפסקתי לקחת כדורים על דעת עצמי ויש לי רושם שזה מתחיל להשפיע.לא כול לילה אני ישנה ברצף.יש לילות שאני ישנה 7\8 שעות,יש לילות שכול2\3 שעות אני מיתוררת.השאלה שלי אם יש קשר ?שאלה שניה :אם אחריי הפסקה של כמה חודשים אני יכולה לחזור לקחת את הכדרים.כנידרש אני כול שנה עוברת בדיקת ממוגרפיה. תודה מראש בכבוד יהודית

לא ברור משאלתך מה קרה מספר חדשים אחרי הפסקת הטיפול (מה התחיל להשפיע)? בגיל 61 לאחר הפסקה ממושכת של נטילת הורמונים יש להוועץ עם רופא/ה בכל הקשור לחזרה לנטילת הורמונים. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות