שרירן או פוליפ

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

28/10/2009 | 20:57 | מאת: ליבי

היי אני כחודש וחצי לאחר הפלה טבעית בשבוע 6 ביצעתי US לאחר המחזור הראשון מההפלה וראו ממצא בגודל 14 מ"מ שיכול להתאים לשרירן או פולים זה נמצא בחלק הקידמי של הרחם. השאלה: זה מעקב כניסה להריון חדש? האם זה מה שגרם להפלה? מה זה אומר על מה המצב שלי? אני בת 28 אחרי 2 לידות והריונות קלות וללא בעיות. אני מאוד רוצה עכשיו עוד ילד אני יכולה?? תודה על התשובה ומחכה בקוצר רוח...

כפי שאת וודאי מבינה לא ניתן בדרך זו לקבוע אם מדובר בשרירן או פוליפ, ולכן גם לא ניתן לאמר בדרך זו מה צריך לעשות עם מה שזה. עליך להוועץ במומחה/ית בתחום זה. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות