אולטראסאונד וגינאלי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/12/2008 | 19:29 | מאת: בת שבע

פרופסור תדיר שלום, אני בת 49. בעקבות ירידה נמשכת בהמוגלובין, הומלץ על שורת בירורים ובין היתר אולטראסאונד וגינאלי. בזמנו נאמר לי ע"י רופא הנשים שזו בדיקה שצריכה להעשות בעשרת הימים הראשון למחזור האם זה חיוני לבצע זאת דוקא בימים אלה, מה שמצמצם את חלון ההזדמנויות לקביעת תור ?(לא רוצה בימים האקוטיים של הדמם, מחד ומאידך - כשאני מתקשרת למוקד לזימון תורים אאין תאריכים פנויים בעשרת הימים הראשונים , אז מה לעשות ? תודה.

בת שבע, מועד בדיקת אולטרה-סאונד מוגדר על פי סיבת הבדיקה. אם מדובר בבעיה של ממצא כלשהוא באגן, כגון מיומה, בד"כ אין למועד חשיבות. אם מדובר בטיפולי פוריות יש למועד חשיבות רבה. פרטים על כך תוכלי למצוא בקישור הבא: http://www.myoma.co.il/html/shitoti.htm פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות