מיומה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/09/2016 | 21:51 | מאת: ויקטוריה

איזה טיפול פרט לניתוח יש למיומה? האם מיומה בגודל 6.6 מסוכנת, מצריכה ניתוח? האם כדורי כורכום הם תרופה טבעית לבעיה זו ויכולים לעזור?

גם בעידן פייסבוק , רפואה נכונה נעשית קצת אחרת. ולכן לא ניתן לענות על שאלה כזו, פרט לתשובה... יש מספר טיפולי, אחד מהם הוא ניתוח, וגם זה אפשר בצורות שונות, ויש חלופות טיפול אחרות., אולם ספק אם תשובה זו תספק אותך. גורמים המגדירים טיפולים לשרירני רחם כוללים, בין היתר, התייחסות ל... מה גילך? מתי אובחן? מה קצב גידולו? מה הסימטומים הנגרמים עי השרירן? דימומים? מה תכניות הילודה שלך? היכן ממוקם השרירן? האם יש רק שרירן אחד? פרופ יונה תדיר

01/10/2016 | 11:54 | מאת: ויקטוריה

שלום פרופ' תדיר, איך אפשר ליצור איתך קשר בדרך אחרת ? האם תוכל לשלוח טל/מייל שלך ? תודה רבה, ויקטוריה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות