גודל רחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

18/08/2016 | 17:37 | מאת: לי

בבדיקה גניקולוג נרשם רחם מוגדל שרירני תואם שבוע 12. טכנאית אולטרסאונד רשמה אורך 85 מ"מ רוחב ועובי 57 מ"מ עובי הרירית 4.5 ממ גיל 43 מקבלת מחזור רגיל. שרירן אינטרמואלי אחורי 25 מ"מ . לא בהריון. ידוע על רחם שרירני המון שנים בניתוח קייסרי נמצאו 8 שרירנים של 1.5 ס"מ וזה היה לפני 10 שנים זאת אומרת עליה של ס"מ במיומה הספציפית מלפני 10 שנים . האם מידות לפי תואם שבוע 12 מתאימים לגודל הרחם שנמדד. האם עלי לדאוג מתוצאות האולטראסאוד או מגודל הרחם . כיצד ניתן לטפל בזה כדי שלא אסתכן חס וחלילה על חיי בעתיד.

כפי שאת מתארת אין לך ממה לדאוג. גודל הרחם תואם את הממצאים וכל עוד אין לך סימפטומים חריגים מספיק להיות במעקב רפואי. דברים אלה נאמרים באופן כללי מאחר ולא מקבלים החלטות לפי פורום אנטנימי באינטרנט. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות