טיפול תרופתי לשרירנים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/08/2016 | 19:27 | מאת: רינה

שלום אני בת 27 פלוס 2 ילדים. לפני שנה וחודשים ילדתי. יש לי רחם שרירני us שחלות pco רחם שרירני -74 3 שרירנים 6 ס"מ 4 סמ ו 2.5 ס"מ Pv רחם קדמי 12 שב שרירני מנורגיה 5-7 ימים . מידי פעם הכתמות בין וסתיות הומלצתי ליכול איסמיה. אני חברת מכבי אשמח לדעת אם הטיפול הנ"ל אכן אפקטיבי ואין לו השפעה על פריון . כי אני כן רוצה בעזרת השם עוד ילדים . דבר נוסף האם קיימת אופציה אחרת ?

את צעירה יחסית, משמעות הדבר שקצב גדילת שרירני הרחם שרירני הרחם גדול (יחסית לנשים בוגרות יותר). ניתן לנסות טיפול תרופתי באסמיהף לסרוגין, תוך מעקב סדיר אחרי גודל השרירנים ותכנון הילודה בהתאם). פרטפ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות