דימום לאחר הפסקת דיאנה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

16/06/2016 | 09:56 | מאת: אישה

שלום.. לקחתי במשך תקופה דיאנה..עכשיו בהמלצת מנהל מחלקה באיכילוס הפסקתי..כי אמורה להתחיל טיפול באיסמיה לשרירנים.. הדימום החל לאחר 9 ימים.. כמה זמן יהיה הדימום הזה..? האם זה נורמלי דימום לאחר הפסקת גלולות..? תודה מראש על מענה.

צודק הרופא שהמליץ להפסיק את הגלולות לפני התחלת הטיפול באיסמיה לשרירני רחם. הדימום לאחר הפסקת גלולות צפוי, אך משך הדימום עלול להיות ארוך מידי וזה בהחלט יכול להיות קשור לשרירני הרחם. זאת עליך לברר בדרכים אחרות, אבל בכל מקרה, ניתן יהיה להתחיל את הטיפול באיסמיה גם תוך כדי דימום זה. יחד עם זאת, האם ההתוויה לטיפול באיסמיה נכונה או לא? ולמשך כמה זמן? זו כבר שאלה אשר סביר להניח שהרופא שהמליץ על איסמיה לקח בחשבון. בהצלחה, פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות