טיפול תרופתי Esmya / Fibristal

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

30/03/2016 | 17:44 | מאת: מירי

פרופ' תדיר שלום שמעתי על התרופה הנ"ל ומצאתי לה אזכור בפורום זה. לא ברור לי אם התרופה מאושרת לשימוש ונמכרת בארץ. ואם לא, האם אפשר לנסות טיפול בתרופה זו ע"י פניה לרופא פרטי בחו"ל? אשמח לדעת גם מה התופעות של התרופה, שיעור ההצלחה משך השימוש וכו' בברכה מירי

הודעתך זו הגיע אלי רק היום (עקב תקלה טכנית בפורום). מדובר בתרופה יעילה אשר נמצאת בשימוש בארץ, אולם לא נמצאת בסל התרופות הציבורי (משיקולי תקציב מדינה , אולי). היא אינה מתאימה לכל אישה או לכל מצב. ההתאמה אליה (שאלת גודל שרירנים, גיל, תכניות ילודה וכיוב) חייבת להתקבל בייעוץ עם רופא/ה מומחה/ית בתחום. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות