הדרכה לאחר מיומקטומי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/11/2015 | 11:07 | מאת: נילי

שלום וברכה. מעוניינת לדעת מהי ההדרכה עפ"י הספרות לאחר ניתוח מיומקטומי בנושא תזונה, מנוחה, פעילות גופנית, יחסי מין ואמצעי מניעה, אמבטיות וסימני אזהרה איתם יש לפנות לרופא.

מן הראוי היה שהוראות אלה ינתנו עי הרופא/ה המנתח/ת. זאת, מאחר וההוראות שונות מאישה לאישה, ומניתוח לניתוח. שונה באם הניתוח בוצע בשיטה לפרוסקופית או בבטן פתוחה? אם בשרירן היה קטן או גדול? אם היתה או לא הייתה פתיחה של כל דופן הרחם על רירית הרחם? או לא? מה גילך? מה מבנה גופך (רזה או מלאה?). אני מניח שלא כל כך מעניינות אותך ההוראות המצויות בספר ואש אולי לא מתאימות למצבך. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות