לידה בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

מאחר ובדוח הניתוח הקודם נכתב שהסיבה לכך הוא כריתת המיומה בעבר, הרי שאחרי ניתוח קיסרי זה, כלומר אחרי פעמיים של פתיחת דופי הרחם, כל לידה עתידית תהיה בניתוח קיסרי. פרופ תדיר

08/12/2015 | 21:25 | מאת: דידי

תודה! נניח והיה רק המיומקטומי ללא הניתוח הקיסרי אחריו. גם אז לדעתך לא ניתן היה ללדת "רגיל"?

הדבר תלוי במהלך הניתוח, כלומר האם היתה תחילה של הופן הרחם עד הרירי, מה היה גודלה של פתיחת דופן זה, ומה היה המהלך שלאחר הניתוח. פרופ יונה תדיר,

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות