מיומה אחורית

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

29/10/2015 | 10:46 | מאת: בת שבע

אני אחרי גרידה עקב דופק עובר שהפסיק בשבוע 10. ראו שיש לי מיומה אחורית בקוטר של כ-5-6 ס"מ הדוחקת את הרחם קדימה. האם זה מסוכן להריון הבא? האם בגלל המיומה הבטן "יצאה" לי ממש בהתחלת ההריון?

מיומה אכן גדלה מהר בהריון. פרט לכך לא אוכל להוסיף דבר לשאלתך. אין בה אפילו קצה חוט של מידע כגון... גיל? סימפטומים? ועוד ועוד. פרופ תדיר

30/10/2015 | 09:28 | מאת: בת שבע

אני בת 44. יש לי 2 ילדים. בהריוני האחרון לפני 5 שנים היתה לי מיומה ברחם כנראה שזו אותה האחת. (ההריון עבר בסדר ובני נולד). אין לי סימפטומים בעקבותיה. וסת סדירה דימום רגיל. אין כאבים לא מפריעה. הריוני האחרון היה ספונטני אך דופק העובר פסק בשבוע 10 ועברתי גרידה. מעוניינת בהריון נוסף.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות