ניתוח להוצאת שרירן ויוצא לי בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

18/08/2015 | 17:42 | מאת: מור

שלום, קבעתי ניתוח בתחילת שבוע הבא להסרת שרירן. הייתי אמורה לקבל מחזור בשבוע שעבר (המחזור שלי סדיר) משום מה, כנראה ממתח\חרדה עדיין לא קבלתי מחזור (יש לציין שאני לא נוטלת גלולות).תוח. המנתח ציין כי אסור לי להיות במחזור בזמן הניתוח. ואני לא מעוניינת לדחות את תאריך הניתוח. מה ניתן לעשות? 1. האם כדאי לי להתחיל לקחת גלולות היום ולהפסיק לאחר הניתוח או כשהחפיסה תסתיים? 2. האם יש כדור שמפסיק את הדימום (במקרה שאקבל מחזור יום או יומיים לפני הניתוח)? זקוקה לייעוץ דחוף! תודה, מור

אכן, לא רצוי לבצע ניתוח בזמן דמם הווסת. את תכנון המועד והפסקה, או מניעה של דמם, עליך לתאם יחד עם הרופא המנתח או המטפל. לא לכך נועד פורום ציבורי באינטרנט. מטרתו להבנת תהליכים. פרופ. תדיר

25/09/2015 | 10:56 | מאת: נורית

שלום מור האם עברת את הניתוח? האם מעורבת פתיחת בטן? אשמח מאוד לדעת היות ואני במצב דומה. תודה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות