שרירן ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

12/08/2015 | 19:39 | מאת: עליזה

אני בת 49 ,שרירן ברחם 5 סמ", הוא גדל לאחרונה,המחזור בדכ סדיר אבל אני מרגישה לחץ,כאב בבטן התחתונה וסובלת מעצירות.יתכן שיש קשר לשרירן?גולדל כזה הוא סהיר או יכול לעשות תסמינים כאלו?תודה מראש

שרירן שהחל לגדול תמיד מחייב התייחסות לברור מה הסיבה ומה טיבו? הסימפטומים שאת מתארת יכולים להיות קשורים לשרירין. צריך לדעת יותר על מיקומו המדוייק ועל קצב גידולו כדי להחליט אם לטפל או רק להמסיך ללא טיפול אלא רק מעקב. בגיל המעבר שרירנים קטנים אלא אם כן אינם שפירים. מעקב נכון עשוי להבחין בכך. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות