מיומה וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

04/08/2015 | 20:14 | מאת: לימור

שלום, אני בת 41 עם ילד שהושג בטיפולי IVF נמצאת בטיפולי פוריות. יש לי מיומה של כ 9 סמ בצד השמאלי של הרחם, מחוצה לו ואינה מגיעה לרירית הרחם או משנה את צורתו. הבעיה העיקרית שהיא מפריעה לרופאה לשאוב ביציות מהשחלה השמאלית. האם יש לכך פתרון?? כרגע רק ניתוח וחודשי המתנה רבים עומדים על הפרק. תודה.. לימור

הגודל שאת מתארת , 9סמ, הוא גודל משמעותי לא רק לגבי שאיבת הביציות אחא גם לגבי מהלך ההריון. אח תגובת השחלות שלך טובה וניתן לראות הרבה זקיקים יש הצדקה לשקול כריתת השרירן. המתנה זו להתגלות ככדאית. גם נסיון הקטנת נפח השרירן בדרכים שמרניות כרוך גכ בתקופת המתנה. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות