מומיה ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/06/2015 | 09:51 | מאת: אודל

שלום רב, נמצא אצלי שרירן בגודל 59*69 ממ במיקום סב סרוזי קדמי עוברי רירית 3.5 ממ... היה לי לפני 7 שנים בערך ובבדיקה אצל מומחה אמרו שהוא קטן ואין צורך להוציא.... כיום הוא די גדול ולוחץ על שלפוחית השתן.... אשמח לקבל קצת מידע לגבי הטיפול ;) בתודה מראש

אין אפשרות להתייחס לשאלתך באופן שיבהיר את התמונה בהעדר מידע בסיסי כגון גיל, עבר מילדותי, תכניות ילודה, מיקום השרירנים, סימפטומים כגון דימומים, וכיוב.  רפואה היא קצת יותר מורכבת מזה. פרופ. תדיר.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות