שרירן אנטראמוראלי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

17/06/2015 | 12:42 | מאת: ספיר

יש לי שרירן אנטראמוראלי אורכו 11.5 ס"מ רוחבו 10.3 האם בדרך כלל מנתחים בגודל הזה ?? האם שרירן זה יכול ללחוץ על שלפוחית השתן ??

מדובר בשרירןיחסית גדול. לשאלתך אם מנתחים? התשובה היא כן. אבל זה קצה קצהו של תשובהראויה, בהעדר כל מידע על גילך, תכניות הילודה שלך, קצב גידול השרירן, ועוד פרטים אשר בלעדיהם התשובה אינה מלאה. ולעניין השלפוחית התשובה חיובית. ודאי שיכול ללחוץ ולגרות לתכיפות במתן שתן. פרופ יונה תדיר

18/06/2015 | 20:06 | מאת: ספיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות