מיומה ברחם ולחץ על השלפוחת

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/06/2015 | 19:14 | מאת: ליאת

בת 48 באולטרסאונד שעשיתי רחם משוך לאחור שרירני, רירית לוטאלית. בבדיקה של רופאה מומחית רושם של שתי מיומות האחת אינטראמורלית מימין 41 * 40 מ"מ השנייה יותר משמאל 66 * 53 מ"מ מיומות מאוד קרובות אחרת לשניה השאלה האם זה נקרא גדול בבית חולים אחד אמרו ניתוח להוציא את הרחם בבית חולים אחר אמרו שצריך כרגע רק מעקב (לא קיבלתי כבר מחזור 4 חודשים)איך אני יכולה לדעת אם זה לוחץ על שלפוחית השתן כי יש לי דחיפות מאוד רצינית בשתן (יש גם אבנים אבל גם לפני שהיו את הבעיות עם האבנים הייתה דחיפות רצינית בשתן) לתשובתך אודה

למיטב זכרוני כבר השבתי על שאלה זו בניסוח דומה. סביר להניח שתלונות תכיפות השתן קשורות לשרירני הרחם. ההחלטה אם לנתח או לא, ובאיזו שיטה לטפל, אם בכלל, היא פועל יותא של מגוון שיקולים אשר חלקם אינם מצויים בשאלתך.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות