דימום אחרי כריתת מיומה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

05/06/2015 | 13:52 | מאת: מ.

שלום רב, לפני 4 ימים עברתי כתיתת מיומה בלפרוסקופיה (פתיחת רחם). ההחלמה שלי משביעת רצון אולם אתמול בערב התחיל אצלי דימום וגינאלי טרי, לא גדול אבל בהחלט ברור.בנוסף, יש לי כאבי ראש כבר 24 שעות שלא עוברים עם נטילת משככי כאבים כמו אקמול ואופטלגין. אני קצת מוטרדת.. האם יש קשר בין 2 הסמינים (דימום וכאבי ראש)? האם יכול להיות שהוסת הקדימה בגלל טראומת הניתוח? תודה רבה מראש על המחשבה וההתייחסות. מ.

כל מה שאת מתארת יכול לקרות אחרי ניתוח, אולם בכל מקרה של ספק על תופעות המטרידות את האישה אחרי ניתוח יש להוועץ ברופא או במחלקה בה נותחת. אינטרנט נועד כדי להבין תהליכים ומחלות אך לא נועד כדי להחליף טיפול אישי וודאי אחרי ניתוח. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות