שרירן ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

19/05/2015 | 15:17 | מאת: יפה

היי שלום רב יש לי שרירן ברחם בקיר הקדמי והייתי רוצה לדעת מהן ההשלכות של זה,ככ אילו טיפולים ניתן בכדי להקטינו האם גלולות יכולות להשפיע הוא גדל והבטן שלי נפוחה ויש לי כאבים לאחרונה בבטן התחתונה ואכן לחצים במתן השתן תודה

בהעדר פרטים על גילך, תכניות ילודה, גודלו של השרירן, האם הוא יחיד? מיקומו? וקצב גידולו לאורך ציר הזמן - לא ניתן להמליץ על הטיפול אפילו לא בקווים כלליים. עקרונית יש מגוון רחב של טיפולים. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות