רחם שיררני והשראת לידה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

26/04/2015 | 07:53 | מאת: רות

שלום אני כעת בשבוע 41 רחם שרירני מיועדת להשראת לידה. מה הסיכוניפ הטמוניפ בכך בעצם העובדה כי לי רחם שרירני. הבנתי שהזירוזים גורמים לדימום .. התכווציות חזקות .. חשוב לציין שזה הריוני ה2 בקודפ לא היו שרירניפ ולאחר הלידה הינ דמם pph . וזה החשש שלי ששוב יהיה המקרה רק גרוע יותר.

השיקולים סביב השראת לידה בנסיבות אלה מורכבים, והם פועל יוצא של גודל השרירנים, מיקומם, מנח העובר, ועוד. לא ניתן להמליץ על ... מה נכון ומה עדיף בדרך זו. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות