מיומה בגודל 9.5 סמ

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

24/04/2015 | 12:04 | מאת: דליה

שלום פר יונה יש לי מיומה בגודל 9.5 סמ האם יש דרך להוציאה מלבד ניתוח להוצאת רחם והאם יש טעם לאולטרסאונד ממוקד או משהו חלופי אחר והאם יש טעם לגשת למרפאת מיומות בשיבא אשמח לתשובה ממך

לצערי אין שום אפשרות להתייחס לשאלתך בלי לדעת מה גילך? מה תכניות הילודה שלך? מה מיקום המיומה? מה קצב גידולה? וכיוב. גם עם פרטים אלה קשה לתת תשובה, ללא פרטים אלה זה בלתי אפשרי לחלוטין. פרופ יונה תדיר

25/04/2015 | 20:32 | מאת: דליה

שלום פר יונה בהמשך להודעה שלי אני בת 52 המיונה הייתה 4 סמ לפני כשנתיים הרופאה אמרה לי שאני לא מתאימה למירנה בגלל מיקום המיומה יש לי דמומים חזקים במחזור אני פשוט אובדת עצות,כנראה גם לא מוסרים לנו את מירב המידע כי הבנתי שישנו טיפול שמפסיק את זרימת הדם למיומה והיא מפסיקה לגדול פשוט הכי קל לשלוח את כולם להוציא רחם, ושאלה נוספת האם זה יכול להיות מסרטן. תודה .

השיקולים סביב השראת לידה בנסיבות אלה מורכבים, והם פועל יוצא של גודל השרירנים, מיקומם, מנח העובר, ועוד. לא ניתן להמליץ על ... מה נכון ומה עדיף בדרך זו. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות