הריון עם הידבקויות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/03/2015 | 21:04 | מאת: נועה דיין

שלום, אני בת 30, יש לי שני ילדים, האחרון נולד מניתוח קיסרי לפני 4 שנים , לפני שנה עברתי ניתוח להוציא את כיס המרה וגילו שיש לי הידבקויות בבטן, שאלתי היא האם אני חייבת לעבור ניתוח להפריד את האברים בגלל ההידבקויות על מנת להיכנס להריון, תודה

07/06/2015 | 08:28 | מאת: פרופ' יונה תדיר

סליחה על העיכוב. שאלתך הסתתרה בין שאלות אחרות ולא הבחנתי בה. אם זה רלוונטי עדיין, הדבקויות בבטן עלולות לגרות להפרעה בכניסה להריון, אבל כדי להתייחס לשאלתך חשוב לדעת היכן מצויות ההדבקויות, מה מצב החצוצרות והשחלות. התאור שתיארת אין בו די כדי להתייחס באופן יותר מדוייק לשאלתך. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות