דימום אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

06/03/2015 | 09:49 | מאת: גאיה

שלום דוקטור קוגלר לפני 6 ימים עברתי היסטרוסקופיה להוצאת שארית הריון. נאמר לי בבית חולים כי הדימום עלול להימשך בערך 3 ימים. ובאמת יומיים אחרי היו לי דימומים קלים. ביום השלישי הדימום החל להתגבר ברמה של ווסת. ייחסתי את זה לווסת כי זה באמת היה התאריך שבו הייתי אמורה לקבל את המחזור החודשי. אך מאז ועד היום הדימומים לא מפסיקים והם המשכים ברמה של ווסת - דימומים כבדים עם מעט קרישים בניגוד לווסת שאמורה להיחלש. יש לציין שאין לי חום אך יש מעט כאבים קלים מידי פעם בבטן התחתונה ובאגן שמקרינים לרגל אבל שוב, הכאבים הם כלל לא חזקים, מעין רגישות כזו. 1. האם עלי ללכת להיבדק ואם כן אצל מי? אצל רופאת הנשים שלי? בבית חולים שבו עשיתי את הניתוח? 2. ממה יכולים לנבוע הדימומים הקשים האלו? האם ייתכן שהרחם נוקב בטעות במהלך הניתוח? 3. האם זה מצב מסוכן לרחם שלי? אודה לתשובתך

איני יודע למי מופנית השאלה ומדוע בפורום שרירני רחם. בעל מקרה, בדימום לאחר פעולה כגון סו עליך לפנות לרופא או לבית החולים בו בוצעה הפעולה. פרופ. תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות