מיומקטומי בלפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

09/01/2015 | 14:46 | מאת: מזל

כמה רופאים בישראל מיומנים לבצע ניתוח מסוג זה?

בישראל קיימת מיומנות רבה לניתוחים אלה. אין מה לחפש בתחום זה פתרון בחול. יש להשלים תחילה את הברור במה מדובר, ובהריון זה קצת יותר קשה. פרופ תדיר

משאלותיך לא ניתן להבין מה הניתוח שעליך לעבור, בין אם נבחרת שיטה זו או אחרת. ולכן אין כל אפשרות להתייחס למי? למה? וכמה...??? פרופ תדיר

11/01/2015 | 22:10 | מאת: אחת שעברה לא מזמן

ומתוך עבודת שטח שעשיתי יש מספיק רופאים מיומנים בישראל, ציבורי או פרטי, שמתמחים בביצוע הניתוח הזה. אני בחרתי בציבורי כיוון שאין ברשותי ביטוח פרטי.

20/01/2015 | 15:52 | מאת: ש

אני גם לפני ניתוח כזה, אצל מי עברת את הניתוח בתל השומר? מי ניתח? האם עבר בהצלחה? האם נאלצו לבצע פתיחת בטן במהלך הניתוח?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות