פרופסור תדיר אשמח לתשובות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

06/01/2015 | 09:43 | מאת: נועה

לאחר בדיקת דופלר אגן נמצא ממצא בין הרחם לשחלה שמאל בגודל 81 מ"מ על 55 מ"מ. בעל מרקם לא הומוגני. RI: 0.46-0.6 לסיכום כתב הרופא: ממצא סולידי ככל הנראה שרירן. מזה אומר?????? סרטן???

בדיקת דופלר (=זרימת הדם) במצבים כגון אלה אינה אומרת כמעט שום דבר. צריך יותר פרטים, כולל גילך? מיקום יותר מדוייק, הגדרה יותר מדוייקת, מה היה בעבר ? מתי? וכיוב פרופ יונה תדיר

08/01/2015 | 10:31 | מאת: נועה

גילי 31 - נושקת ל 32 מיקום לא ידוע לי רק שבהתחלה חשבו שזו השחלה השמאלית שלי ורק לאחר חיפוש ממוקד נמצאה שחלה שמאל בגודל רגיל והרופא אמר שבין הרחם לממצא נמצאה שחלה שמאל. לא ידוע לי אם לפני ההריון ( אני בשבוע 8 ) היה לי את זה כי מעולם לא בדקתי..... אני בחורה בריאה בד"כ , ללא ניתוחים , ללא כאבים.....

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות