היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

20/12/2014 | 16:20 | מאת: שואלת שוב

שוב שלום דוקטור אני משלימה את הפרטים שביקשת, אני בת 30 וילדתי ב 7/11/2013. והופנתי לניתוח של היסטרוסקופיה והסיבה לניתוח היה חשד לשארית שילייה. אגב, הרופא נשים אישר שמדובר בשארית שילייה, מאידך בבית החולים טוענים שהכל תקין ושזה שום דבר- לדיברהם! בבדיקה כרגע הרופא טוען כי הרירית שלי מעובה. צירפתי את תוצאות הדוח הפתלוגי, בתיאור מאקרו נרשם:" התקבלו בפורמלין קטעי ריקמה בלתי סדירים בצבע אפור-חום צהוב, בנפח של 4.5 ס"מ. במיקרו נכתב:: Predominately fibrmoid material and tiny fragments consistent with secretory endometrium. Focal ciliated cell metaplasia. Foci consistent with adenomyosis. All tissue was submitted אני כבר לא מקבלת מחזור מעל שנה וכרגע כנראה הולכת לניתוח היסטרוסקופיה נוסף. אודה לחוות דעתך

20/12/2014 | 16:22 | מאת: הוספת פרטים חיוניים

שוב שלום, שכחתי להוסיף מספר פרטים: במהלך הניתוח של ההיסטרוסקופיה, זוהה קושי בהכנסת המכשיר ונוצרה לצרציה ודיממתי.

אז מה שאלתך?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות