כריתת רחם וחצוצרות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/11/2014 | 06:14 | מאת: גילי

פרופ' יונה תדיר, בוקר טוב. אתמול ענית על שאלתי. בהמשך לשאלתך לגבי גילי. גילי הוא 45 שזה שכחתי לציין. עוד שאלה אחת בנוסף לגלי החום-הזעה יש לי דופק חזק גם לפני שבוע כאילו אין לי אוויר ואני מרגישה שאני נחנקת. הדופק מגיע ל-100 פעימות. האם גם זה קשור לניתוח וכיצד ניתן לפתור זאת? אנא עזור לי ותודה רבה על התשובות. בהערכה רבה, גילי.

15/11/2014 | 19:46 | מאת: גילי

אני חוזרת על השאלה בעניין הדופק המהיר. האם זה תוצר של הניתוח? כי קשה לי לנשום ולפעמים אני מרגישה כאילו אין לי אוויר.

ואני חוזר על תשובתי. תופעות אלה אינן אפייניות לפרק זמן כזה לאחר ניתוח מסוג זה ועליך לפנות לרופא/ה המנתח/ת או למחלקה בה נותפחת. נראה שאת מנסה להעות שימוש לא נכון בפורום האינטרנט אשר לא לכך נועד. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות