רחם מוגדל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

06/11/2014 | 18:25 | מאת: אופיר

שלום רב, בבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית נמצא כי רחם מוגדל 6 טפולות וצוואר תקינים עומק רחם 8 סמ חלל הרחם תקין - דופן שרירני האם זוהי יכולה להיות סיבה לאי פריון לאחר מספר הזרעות ו ivf עם הפסקת הריון אחת שבוע 7 לא נצפה דופק. האם ניתן לטפל בזה? אודה לתשובה

המידע המצוי בשאלתך אינו מאפשר מענה ראוי. בדיקת היסטרוסקופיה נותנת מידע רק על חלקו הפנימי של הרחם ולא על טפולות, וכיוב. על מנת להתייחס בצורה ראויה לשאלתך צריך פרטים נוספים, וקודם לכל תשובת בדיקת אולטרהסאונד.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות