בירור תוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

20/10/2014 | 17:51 | מאת: לי

שלום רב, לאחר בדיקת סיטינמצא שרירן קטן המקבל האדרה בגודל 16מ"מ? אני ממש בלחץ ואשמח למענה.. מה הכוונה של המושג "האדרה"? תודה

מדובר בשרירן קטן , אבל ... לא ניתן לתת מענה לשאלתך על בסיס מידע כה דל. בת כמה את? מדוע בוצעה בדיקת CT ? ממה את סובלת? האם בוצעה בדיקת אולטרהסאונד? היכן ברחם נמצא השרירן? וכיוב. פרופ תדיר

21/10/2014 | 16:31 | מאת: לי

אני בת 30. הופניתי לבדיקת סיטי עקב כאבים בבטן התחתונה בצד השמאלי. עשיתי אולטרסאונד וגינאלי ששם נמצא גם שרירן אינטורמטלי .הוא נמצא בדופןהרחם מצדשמאל.האם זה משהו מסוכן?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות