זריקת lucrin לכיווץ הרחם לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/09/2014 | 12:44 | מאת: מירי

שלום אני רווקה בת 40 ללא ילדים עם רחם מאד מוגדלת עקב שרירנים (כמו בחודש שביעי) ולאחרונה התייעצתי עם רופא מנתח והוחלט לעשות ניתוח כירורגי על מנת להוציא את השרירנים ולנסות ולשמר את הרחם לילודה בהמשך בה . כחלק מהטיפול הטרום ניתוחי דרש הרופא המנתח לבצע 2 זריקות lucrin ביום ה21 שלאחר המחזור בכדי לכווץ את הרחם לקראת הניתוח . בהמשך נודע לי שבמהלך הטיפול הזרקתי הנל המחזור החודשי נפסק לו . ברצוני לדעת אם המחזור החודשי הזה נפסק לחלוטין או שהוא חוזר לו לאחר הפסקת השפעת הזריקות ? אשמח באם אקבל תשובה בדחיפות מאחר ומועד הזריקה קרוב מאד וכן ברצוני להזכיר שהנני רווקה ללא ילדים ואין משהו יותר חזק בעולם שארצה מזה שלהביא ילדים לעולם . בתודה מראש על התייחסותך בהקדם .

ראשית, סליחה על האחור במענה אשר נובע מתקלה טכנית. מסיבה שאינה ברורה המערכת לא העבירה אלה התרעות על הודעות בפורום. ולשאלתך, במצב דברים זה יש גישות שונות, כן או לא להשתמש בתכשיר זה לפני ניתוח מסוג זה ובגודל זה של רחם ושרירנים. מה שברור זה שאת חייבת לעבור ניתוח בהקדם, ולא ברור מדוע, למי שמעוניינת להרות, הגעת לשלב כזה של הזנחה וחוסר התייחסות. שהרי הרחם והשרירן/ים לא גדלו למימדים אלה בתוך חודש וגם לא במשך חצי שנה. האמנם? מאחר ואת אמורה לעבור את הניתוח בבטן פתוחה זה לא ממש משנה, מה גם שצמצום גודל הרחם והשרירן מחייב המתנה נוספת ועלול לגרום גם לקושי רב יותר בהפרדתו משכבות הרחם. אל תעכבי טיפול יותר !!! בהצלחה, פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות