רחם שרירני

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/09/2014 | 15:54 | מאת: מירב

שלום,בת 29 ללא ילדים, יש לי רחם שרירני, ובבדיקה אחרונה נאמר לי שאחד מהשרירן גדל מ 3 ס"מ ל 5 ס"מ, או שכנראה התאחד עם שרירן אחר שהיה, שאותו הרופאה לא ראתה בבדיקה. אני סובלת מכאבי בטן עזים מאוד, וגם כאבים באגן. הרופאה לא המליצה לנתוח מאחר וזה עלול לפגוע ברירית הרחם, וגם הם לא ממוקמים ברירית, ככה שעדיף כרגע לא לנתח. העניין הוא שאני סובלת מאוד מכאבים.. מה לעשות?

28/09/2014 | 07:28 | מאת: פר

אכן, השרירן בגודל אשר כנראה אינו מצדיק התערבות כירורגית. אולם, על מנת להשלים את המענה הן בהקשר לכאבים והן באשר להשלכות אחרות יש הצדקה לדעת היכן מיקום השרירן בשכבות הרחם. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות