עליה במשקל אחרי ניתוח להוצאת שרירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

04/09/2014 | 07:37 | מאת: תמר

שלום אני בת 32 ללא ילדים. לפני כשמונה חודשים עברתי ניתוח להוצאת שני שרירנים בניתוח פתיחת בטן. לאחר הניתוח עלית במשקל ומאז אני לא מצליחה להוריד. אני שומרת על המשקל ועושה כושר כשלוש פעמים בשבוע. אף פעם לא היתה לי בעיית משקל ותמיד יכולתי לאכול מה שאני רוצה מבלי לעלות במשקל. האם יכול להיות שחלו שינויים הורמונליים בעקבות הניתוח? יש בדיקה שאפשר לעשות?

04/09/2014 | 07:41 | מאת: תמר

הערה קטנה נוספת - המחזור שלי סדיר. אמנם לא "כמו שעון" כפי שהיה לפני הניתוח אבל הווסת מגיעה כל 25-6 ימים.

אין סיבה לשינויים הורמונליים אשר יגרמו לעלייה במשקל. יש לחפש סיבות אחרות. מאחר ולא הרית עדיין מומלץ לבדוק את תפקוד השחלות והביוץ. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות