שרירן גדל בשנה ל- 12 ס"מ

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

26/08/2014 | 23:52 | מאת: בת 55

אם ל-3, ללא ווסת כ- 5 שנים, בשל גלי חום לוקחת מזה שנה וחצי Eviana ומרגישה טוב. לפני שנה נרשם "רחם רב שרירני, השרירן הגדול עד 2.5 ס"מ". כעת "יוצא מקיר אחורי של הרחם גוש 12 ס"מ, לא ניתן לשלול שמקורו בשחלה". הרופאה חוששת מממאירות בשל הגידול המהיר. האם יתכן שנגרם מהגלולות? האם כדאי להפסיק עם הגלולות ולחכות מספר חודשים כדי לבחון אם מתכווץ? תודה

אין סיבה שיהיה קשר לגלולות. ממצא מסוג זה מחייב ברור ולא דרך פורום באינורנט. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות