מיומה בלפרוטומיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/08/2014 | 11:47 | מאת: yampa

שלום, אני מיועדת לכריתת מיומה (מיומקטומיה) בשיטה הפתוחה, חתך רוחבי. גובה רחם 16 שבועות הריון דימום כבד ואנמיה גודל המיומה 10 ס"מ ובולטת לחלל ברצוני רק לשאול על מהלך ההחלמה ומשכו. האם כדברי הרופא 30 ימי ההחלמה הם ימים בהם אהיה מנוטרלת לחלוטין? האם אוכל להיות עצמאית? ולדאוג לכל צרכיי לבדי? ( אני שואלת את השאלה בהנחה והניתוח עבר בהצלחה, כלומר השרירן הוסר ואין תגובה גופנית חריגה מיד לאחרי הניתוח)

27/08/2014 | 15:19 | מאת: yampa

אשמח לקבל תגובה

שכחת לציין בת כמה את? ומה מצבך הבריאותי הכללי? באופן כללי ניתן לאמר שההחלמה שונה במידה מסויימת בין אישה לאישה, והיא הדרגתית. האישפוז נמשך כ 3 ימים, הוצאת התפרים או הסיכות אחרי כשבוע, ומאז המשך כ 2-4 שבועות חל שיפור הדרגתי, עם עליות וירידות בתחושה וביכולת נתפקוד. תוכל לדאוג לצרכיך כבר מסוף השבוע הראשון, ועמצאות הדרגתית בהתאם. פרופ תדיר

28/08/2014 | 11:03 | מאת: yampa

בת 29, ללא הריונות, בריאה .

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות