רחם רב שרירני

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

17/06/2014 | 21:33 | מאת: גל

שלום פרופסור יונה אני בת 46 ובכול פעם שאני הולכת לבדיקה לרופאת נשים היא מוצאת שיש לי איזו שהיא הפרשה מוגברת שמראה על דלקת נרתיקית יש לציין שאני לא מתלוננת בפני הרופאה שיש כאבים או שורף או ריח שונה או גרד או כול בעיה אחרת אין לי מושג למה היא רואה שיש דלקת . וזאת שאלה ראשונה נתנה איזו משחה נרתיקית , שאלה שניה בדקה שיש לי שרירן ימין גודל 44*48 ממ ומשמאל 40*40 ועוד מיומות קטנות רירית 9 ממ סדירה שחלות לא הודגמו ללא נוזל חופשי בדיקות פאפ תקין וביופסיה תקין לפי דברי הרופאה המ וגלובין תקין אין תלונות על דימומים או כאבים כול שהוא שאלתי היא האם זה יגדל מה עושים במצב כזה אני מפחדת שזה לא יהפוך לסרטני או שזה יגדל ואז אצטרך כן להוריד רחם ויהיה יותר קשה במקום לטפל עכשיו הרופאה אמרה שרק נעקוב ונראה מה קורה אם זה פשוט פניתי אליך כי התשובה אינה מספקת אותי תודה על התיחסותך

הסיכוי ששרינים כאלה יהפכו לממאירים קטן ונכון יהיה לעקוב אחרי המתרחש עי בדיקות אולטרהסאונד במכון מסודר כאשר את מקבלת דוח סכום הבדיקה (לא תמונות אשר אינן אומרות כלום) וכל זה בתיעוד אצל הרופא/ה המטפל/ת. ההחלטות אם לטפל? מתי לטפל? וכיצד לטפל הן פועל יוצא של תוצאות בדיקות אלה והסימפטומים מהם את סובלת. אין מקום לחרדות מחד, ולהזנחה מאידך. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות