כאבים עזים בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

25/05/2014 | 13:35 | מאת: אמנדה

אני בת 50 אחרי הסרת מיומות גם ברחם וגם בצוור הרחם קיוויתי שאחרי ניתוח אחזור לקיום יחסי מין תקינים אך בכל זאת גם אחרי מרגישה כאבים עזים. התרופות כמו ואגיפן וכדומה חוששת לקחת כי בעבר גרמו לדימומים כבדים מה ניתן לעשות?

מצבים כגון אלה עלייך להוועץ ברופא המנתח או המטפל. לאחר הניתוח שעברת (לא ברור אם גם כריתת הרחם) אין סיבה שיהיו דימומים עם טיפול בואגיפם, אבל כאמור, להוועץ ברופא שלך. פרופ תדיר

25/05/2014 | 23:37 | מאת: אמנדה

תודה פרופסור. הדימומים היו לפני הניתוח (הוציאו מאוימות הרחם נשאר) חשבתי שאחרי ניתוח הפסקו גם הכאבים לא רק דימומים אך כאבים נשארו. הרופא מטפל נתן לי גינומונל, בלי הורמונים, שלא עזר בכלל. איזה התמחות נדרשת לעזור בבעית כאבים ביחסי מין?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות