שאלה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

21/03/2014 | 10:54 | מאת: נ

שלום פרופסור בת 40 . רחם שרירני, כחודשיים וחצי לאחר קיסרי.ללא עבר מיילדותי קודם.(הריון עצמוני) בהערכה טרום ניתוחית, נאמר לי שאם ארצה ללדת שוב, ככל הנראה לא אוכל. ווסת אחת מאז. מאחר לי. בעבר מחזורים סדירים כל 26 יום.לא מקיימת יחסים. לא מניקה ולא נוטלת תרופות. האם יש קשר בין הניתוח לאי הופעת הווסת והאם כתוצאה מפעולה כירורגית זו יכולה להפסק הווסת לאלתר ?

לא ברור מדוע נאמר לך שלא תוכלי ללדת עוד, וגם לא ברור מה לשאלה זו ולפורום שרירני רחם?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות