מיומה גדולה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/03/2014 | 23:11 | מאת: דנה

שלום, בת 45 לא נשואה, ללא ילדים עם מיומה בגודל של 15 ס"מ שלא גורמת לבעיות מיוחדות למעט בטן נפוחה. לאחר שהרופא הבחין שהמיומה מגיעה עד לכיוון הבטן מעלה ציין שלא ניתן להשאיר מיומה בגודל כזה שגם גודלת יחסית במהירות. המליץ על אמבוליסציה של ה מיומה. אני מותרדת מאוד עקב חשש מהתהליך עצמו וחשש לממיראות. אנא התייחסותך: 1.האם מומלץ על תהליך כלשהו אם המיומה לא גורמת לבעיות מיוחדות. 2.האם זו הפרוצדורה המומלצת? אולי נשמע מצחיק אבל חשוב לי לשמור על הרחם ועל הפוריות. 3.האם ייתכן ממהירות? 4.האם על פי הניסיון שלך אפשר להשיג תוצאות בעזרת דיקור סיני או טיפול אחר לא קונבנציונלי? *סליחה על השאלות הרבות ותודה מראש!

11/05/2014 | 23:50 | מאת: מיכל

יש לי אותה בעיה , האם ניתוח בפתיחת בטן אפשר לעשות ללא הוצאת הרחם. ? אני בת 49 רווקה ורוצה אולי לנסות להביא ילד .

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות