אמורה לעבור ניתוח לפרוסקופיה להוצאת שני שרירנים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

06/03/2014 | 17:08 | מאת: מיכל

בגודל של כ6 סמ. (במסגרת הליכי פוריות) מאוד חוששת. גם מההרדמה עם ההנשמה וגם מנזקים אפשריים לאיברים סמוכים. הייתי רוצה לקבל אינפורמציה - האם יתכן שהמצב יורע - כלומר אי נוחות שכעת היא בגלל המיומות אחר כך תיהיה בגלל הניתוח. כמה זמן אורך ההליך? כלומר מה אורך ההרדמה. תודה

17/04/2014 | 17:35 | מאת: אביגיל שושה

אני אוצה לישאול יש לי רחם מיומה בגודל של 8סמ"וגם שרירנים קטנים וגם נוזל בחצוצרותוגם צניחת רחם הרופא היצעה לי לעסות פרסקופיה ולהוציא את החצוצרות ואת הרחם האים היה לי אחרכך מחזור או שיעלם לי ואני פוחדת האים יש טיפול אחר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות